Activiteit

Onbeperkt Carnaval

Ieder jaar organiseren we tijdens de Carnavalsperiode in Kudelstaart een groot feest voor mensen met een verstandelijke beperking in Dorpshuis ’t Podium in samenwerking met Carnavalsvereniging De Pretpeurders.

Onbeperkt carnaval

Wat was het een feest 9 februari 2024! Zo’n 180 feestvierders waren naar Dorpshuis ’t Podium Kudelstaart gekomen om ons Carnavalsfeest, dat we samen met Carnavalsvereniging De Pretpeurders en met ondersteuning van Stichting Ons Tweede Thuis organiseerden, mee te vieren.

Velen kwamen met de historische autobussen van Stichting Veteraan Autobussen, werkgroep Aalsmeer. Helemaal in het thema van dit jaar ‘Een Historisch Carnaval’. René Eshuijs zong weer de sterren van de hemel en kreeg zo’n beetje iedereen in de polonaise.
 
Clowns Fieps & Katootje, Erik en Saskia (EHBO), prins Auke den Eerste met zijn gevolg, jeugdprins Mateusz die de best verkleedde gasten koos, prinses Renata en grootvorst Richard die vanuit de Pretpeurders mee hielpen in de voorbereidingen, Inge en Caroline achter de bar, fotograaf Ragnar van Beek, begeleiding Ons Tweede Thuis en alle feestvierders: Ontzettend bedankt!
 
Tot volgend jaar! Alaaf, Alaaf, Alaaf.

PARTNERS EN SPONSORS ONBEPERKT CARNAVAL

de pretpeurders
Total Copy Service
Zethof Communicatie
Aalsmeer.nu media en design
Ons Tweede Thuis
Nieuwe Meerbode
Radio Aalsmeer
Aalsmeer Vandaag
activiteiten - feestdag feestweek

Wensen

Regelmatig krijgen we aanvragen binnen voor een activiteit of een wens. De Stichting gaat hiermee aan de slag en wil zoveel mogelijk wensen in vervulling laten gaan. Zo heeft Dag van je Leven al veel leuke dingen geregeld, waaronder een bruiloft, een CD-opname, orgelspelen in een kerk, bijwonen van een voetbalwedstrijd, pannenkoeken eten met de groep, snoezelen, een fotoshoot, autorijles en nog heel veel meer.

Kortom, de verstandelijk beperkte medemens een ‘Dag van hun Leven’ bezorgen met activiteiten, die voor ons vaak gewoon zijn.