Activiteitenoverzicht

Onze activiteiten

Stichting Dag van je Leven wil mensen met een lichamelijk en/of verstandelijk beperking de Dag van hun Leven bezorgen, door het organiseren van diverse leuke evenementen en activiteiten en hun wensen in vervulling te laten gaan. 

6

Juli

activiteiten - botendag 2023 staand

Botendag

Nieuwe datum!!  Zaterdag, 6 juli 2024 | 10:00 – 14:00 uur

De derde zaterdag van juni vindt jaarlijks de botendag plaats. Honderden cliënten van Ons Tweede Thuis gaan die dag meevaren met de vele boten van particulieren. Het vertrek en de aankomst is bij Jachthaven Kempers bij Leimuiden waar na afloop altijd nog een gezellig feestje met muziek is.

12

September

activiteiten - feestdag feestweek

Feestdag in Feestweek Aalsmeer

Donderdag, 12 september 2024 | vanaf 10:00 – 16:00 uur

Een groot evenement is het jaarlijks terugkerende feest tijdens de Feestweek Aalsmeer in september. Ieder jaar krijgen zij een knalfeest in de feesttent in Aalsmeer. Zij staan die middag in de schijnwerpers en mogen, naast het genieten van professionele artiesten, ook zelf optreden op het grote podium.

28

Februari

activiteiten - carnaval

Onbeperkt Carnaval

Vrijdag, 28 februari 2025 | vanaf 12:41 uur

Tijdens de Carnavalsperiode organiseert Stichting Dag van je Leven in samenwerking met carnavalsvereniging De Pretpeurders in het Dorpshuis Kudelstaart een gezellig carnavalsfeestje met optredens, hapjes en drankjes.

activiteiten - feestdag feestweek

Wensen

Regelmatig krijgen we aanvragen binnen voor een activiteit of een wens. De Stichting gaat hiermee aan de slag en wil zoveel mogelijk wensen in vervulling laten gaan. Zo heeft Dag van je Leven al veel leuke dingen geregeld, waaronder een bruiloft, een CD-opname, orgelspelen in een kerk, bijwonen van een voetbalwedstrijd, pannenkoeken eten met de groep, snoezelen, een fotoshoot, autorijles en nog heel veel meer.

Kortom, de verstandelijk beperkte medemens een ‘Dag van hun Leven’ bezorgen met activiteiten, die voor ons vaak gewoon zijn.