Activiteit

Feestdag Feestweek

Een groot evenement is het jaarlijks terugkerende feest tijdens de Feestweek Aalsmeer in september. Ieder jaar krijgen zij een knalfeest in de feesttent in Aalsmeer. Zij staan die middag in de schijnwerpers en mogen, naast het genieten van professionele artiesten, ook zelf optreden op het grote podium.

Feestdag tijdens Feestweek Aalsmeer

Ieder jaar organiseert Stichting Dag van je Leven tijdens Feestweek Aalsmeer een groot feest voor mensen met een verstandelijke beperking. Donderdag 7 september gingen voor de deuren van de feesttent op het Praamplein tussen 11.00 en 15.00 uur speciaal open voor deze doelgroep. Ruim driehonderd gasten konden die dag genieten van optredens van zangers René Eshuijs en Dennis Wijnhout. Maar het podium werd vooral ingenomen door henzelf, want ook zij hadden allerlei optredens ingestudeerd.

En traditiegetrouw werden natuurlijk de nodige polonaises gelopen door de tent en op het podium. Ondanks de warmte zat de sfeer er erg goed in. Alle gasten werden verwend met een lekkere lunch, drinken, koeken en ijsjes. Moe maar voldaan gingen alle gasten weer naar hun voorzieningen of naar huis. Ook de busreis werd een feestje want de bussen van Stichting Veteraan Autobussen waren er weer om iedereen veilig naar en van de feestlocatie te rijden.  

Tijdens het feest is er ook altijd een formeel momentje, want dan reikt voorzitter Rob Langelaan de ‘supervrienden award’ uit aan één of meer personen die iets speciaals hebben gedaan of doen voor Stichting Dag van je Leven. Dit jaar viel de eer aan het bestuur van Feestweek Aalsmeer en voorzitter René Martijn nam de award en de bloemen in ontvangst. De vrijwilligers van Stichting Dag van je Leven is dankbaar dat de feesttent ieder jaar weer beschikbaar wordt gesteld voor het feest voor deze speciale doelgroep en dat al meer dan 25 jaar lang. De mensen van de Feestweek denken en helpen altijd goed mee en ook het geluid wordt gratis ter beschikking gesteld.

PARTNERS EN SPONSORS FEESTDAG

Feestweek Aalsmeer
Total Copy Service
Zethof Communicatie
Aalsmeer.nu media en design
Ons Tweede Thuis
Nieuwe Meerbode
Radio Aalsmeer
Aalsmeer Vandaag
activiteiten - feestdag feestweek

Wensen

Regelmatig krijgen we aanvragen binnen voor een activiteit of een wens. De Stichting gaat hiermee aan de slag en wil zoveel mogelijk wensen in vervulling laten gaan. Zo heeft Dag van je Leven al veel leuke dingen geregeld, waaronder een bruiloft, een CD-opname, orgelspelen in een kerk, bijwonen van een voetbalwedstrijd, pannenkoeken eten met de groep, snoezelen, een fotoshoot, autorijles en nog heel veel meer.

Kortom, de verstandelijk beperkte medemens een ‘Dag van hun Leven’ bezorgen met activiteiten, die voor ons vaak gewoon zijn.